ETGFX-Mirror 

Mirror trading je poenostavljena oblika uporabe signalov. Do sedaj, ste morali ob obvestilu prepisati signal iz ene aplikacija v drugo. Ne sliši se veliko, vendar nekaterim zaradi določenih obveznosti ter službe tega čas žal ni dopuščal.

Kaj sploh je mirror trading? Je za uporabnika NAJLAŽJA oblika uporabe ETGFx signalov. Kar pomeni,da se vse pozicije ki se trgujejo na glavnem računu Elite Trading Fx-a avtomatsko spožijo tudi na vašem računu. Vaše delo je samo spremljanje računa preko MT4 (na pametnem telefonu ali računalniku).

Če imate kakšne težave z namestitvijo, nas kontaktirajte preko Skype, da vam mi pomagamo pri namestitvi.

Skype: affiliate.etgfx

Preden začnete z namestitvijo mirrorja morate imeti naloženo na VPS ali osebnem računalniku terminal MT4 od vašega brokerja.

1.) Obvezno prenesite datoteko .ex4 na vaš osebni računalnik ali VPS strežnik. Datoteka je nujna za samo vzpostavitev mirrorja. Navodila kako pravilno nastaviti mirror se nahajajo v spodnjem posnetku. 

2.) Za nemoteno delovanje ETGFX – Mirror trading priporočamo uporabo VPS strežnika saj je MT4 terminal vedno aktiven in kopiranje signalov poteka nemoteno. Cena 11.95€ na mesec. Če so kakšni problemi z VPS pišite na support.

Koda za 25% popust VPS: ETG25OFF

VPS

VPS nastavitve

V posnetku je prikazano kako kupiti in pravilno nastaviti VPS.

– Vaš IP naslov do VPS strežnika se nahaja v nadzorni plošči (infinitivps.com), geslo pa prejmete na vašo elektronsko pošto.

– V primeru, da se ne morete povezati preko oddaljenega dostopa (Remote desktop) oziroma dobite napako, da strežnik ni priklopljen morate v nadzorni plošči ponovno zagnati strežnik (tipka Play)

– Takoj ob zagonu VPS strežnika morate onemogočiti IE Security, kot je prikazano v posnetku.

– V terminal obvezno vnesite: slmgr.vbs -rearm . S tem ukazom aktivirate licenco Windows strežnika.

– Licenco je potrebno aktivirati v roku 15 min po prejeti elektronski pošti z geslom. V primeru, da kasneje se vam bo strežnik ugasnil in ga boste morali prižgati v nadzorni plošči.

Pred nakupom VPS strežnika imate možnost izbire tehnične pomoči, kjer vam tehnik opravi namestitev in naloži MT4 terminal na vaš strežnik. Pred zaključkom nakupa v “Notes/Additional Informations obvezno napišite kateri broker uporabljate.

Povezave, ki jih morate obvezno kopirati pod Tools/Option/Expert advisors!

http://copy.autofxpro.com

http://register.autofxpro.com

https://elitetradingfx.com

 

Pomembno!

1.) Po končani nastavitvi mirrorja je obvezno potrebno na elektronski naslov poslati vašo številko trgovalnega, ime in priimek, da vas povežemo v program. 

Email: mirror.etgfx@gmail.com

Skype: affiliate.etgfx

2.) Po poslani elektronski pošti nam preko Skype pošljite sporočilo, da ste poslali številko trgovalnega računa. V primeru, da so pri samih nastavitvah mirrorja nastali kakšni problemi, nas prav tako kontaktirajte preko Skype.

3.) Ko vam javimo, da je vaša številka računa sprejeta odprete terminal, kjer imate naložen mirror, pritisnete Provider list in spodaj vnesete:

1200048133

zraven dopišete ETGFX pod Description in pritisnete OK

4.) Nastavitve mirrorja

Max slippage: 10 (signali, ki so več kot 10 pips v profitu vam nebo kopiralo na račun)

Set stop loss by risk %

Risk % = Izberite 1.0% ali 2.0%, (3.0% je po vaši presoji)

– Max lot: 0.0

Vedno je treba upoštevati riziko 1-3%. V povprečju je stop loss velik 30-60 pips. 

4.) Ko ste vnesli našo številko pod Provider list in nastavili Mirror nastavitve, pritisnete spodaj na gumb Disable in če se vam spremeni napis v Enable ste pravilno nastavili vse nastavitve.